You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

Scialatielli.

Availability: 8 in stock
Manufacturer: Pastificio Nonna Lisa
In the heart of Irpinia,was born the pasta factory Nonna Lisa. Although a very young company, has developed its structural qualities in the respecting of its authentic artisan traditions, but with the forefront technologies to ensure the highest level sanitation, and a healthy, natural product of very high quality which can satisfy the most demanding palates. The pasta factory Nonna Lisa produces typical regional fresh pasta obtained from durum wheat flour packed in a protective atmosphere. It is recognized in the packages from the simple and delicate graphics that transmits the company's value and the true artisan product.
$1.90

Scialatielli are a type of pasta used in Neapolitan and of Campania cuisine, typically produced on the Amalfi coast.

Strips are shorter spaghetti, wider and somewhat irregular rectangular section.

They are traditionally made by hand with flour.

Wheight 500gr.

Scialatielli are a type of pasta used in Neapolitan and of Campania cuisine, typically produced on the Amalfi coast.

Strips are shorter spaghetti, wider and somewhat irregular rectangular section.

They are traditionally made by hand with flour.

Wheight 500gr.

Write your own review
  • Only registered users can write reviews
  • Bad
  • Excellent
Customers who bought this item also bought

Filetti di Acciughe serie Oro - Latta size 50g

La serie oro è realizzata con pesci che arrivano dai porti di pesca della Cantabria, nei mesi primaverili, selezionati in base alle dimensioni e alla freschezza; dopo essere stati trattati con sale marino, stagionano dai 6 ai 10 mesi prima di essere immersi in olio di elevata qualità. Vengono scelte le alici pescate durante la notte; il procedimento di stagionatura e conservazione mantiene gli altissimi standard Codesa. I filetti sono omogenei e carnosi.
$5.39

Acciughe Selezione Nardin 100gr

I Filetti di Acciughe Nardin, vengono pescate nel Mar Cantabrico e sono più grandi, saporite e con più polpa rispetto a quelle che si trovano nei nostri mari. Una volta pescate vengono lavate accuratamente e poste nella confezione di latta da 100 gr e ricoperte di olio extra vergine di oliva. Un piatto semplice ma di gran gusto, ideale da servire come aperitivo con delle tartine, arrotolate nelle olive verdi e nei pomodorini.
$19.50