You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

BIOLOGICAL ANCHOVIES OF CANTABRICO SEA WITH PINK SALT OF HIMALAYAN 55G

Availability: 8 in stock
Manufacturer: Codesa
The fillets of anchovies of Cantabrian Sea in extra virgin olive oil 55 g Biological Series , Pink Salt of Himalaya "Bocatos".
€12.90

1st PRIZE "3 Stars" iTQi 2016 "Superior Taste Award"

Codesa Limited Series pink salt of  Himalayan obtained by the International Taste & Quality Institute of Brussels, whose 120 members are part of the jury of the most prestigious culinary associations in Europe, the highest score for tasting "exceptional taste": in the words of chef "surprised by its texture, flavor and cleanliness"

Codesa has also received recognition for  CONTROLLED QUALITY of the Regional Government of Cantabria, issued by "ODECA" Oficina de Calidad Alimentaria de Cantabria - "Anchoas de Cantabria", which guarantees the origin "Del Cantábrico, Campaña Primavera - (March, April, May and June) "and processing 100% in Cantabria.

 

1st PRIZE "3 Stars" iTQi 2016 "Superior Taste Award"

Codesa Limited Series pink salt of  Himalayan obtained by the International Taste & Quality Institute of Brussels, whose 120 members are part of the jury of the most prestigious culinary associations in Europe, the highest score for tasting "exceptional taste": in the words of chef "surprised by its texture, flavor and cleanliness"

Codesa has also received recognition for  CONTROLLED QUALITY of the Regional Government of Cantabria, issued by "ODECA" Oficina de Calidad Alimentaria de Cantabria - "Anchoas de Cantabria", which guarantees the origin "Del Cantábrico, Campaña Primavera - (March, April, May and June) "and processing 100% in Cantabria.

 

Write your own review
  • Only registered users can write reviews
  • Bad
  • Excellent
Customers who bought this item also bought

Filetti di Acciughe serie Oro - Latta size 50g

La serie oro è realizzata con pesci che arrivano dai porti di pesca della Cantabria, nei mesi primaverili, selezionati in base alle dimensioni e alla freschezza; dopo essere stati trattati con sale marino, stagionano dai 6 ai 10 mesi prima di essere immersi in olio di elevata qualità. Vengono scelte le alici pescate durante la notte; il procedimento di stagionatura e conservazione mantiene gli altissimi standard Codesa. I filetti sono omogenei e carnosi.
€5.80

Anchovies of Cantabrico Don Bocarte in olive oil,low in salt 50gr

Anchovies of Cantatrice sea 50gr (7 fillets)
€8.50

Filetti di Acciughe serie Limitata - Latta size 55g

L’acciuga serie limitata è prodotta dalla selezione dei pesci di calibro maggiore, acquistati principalmente presso i porti di Santoña e Laredo nei mesi primaverili, quando la qualità è ai livelli massimi. Vengono scelte esclusivamente le alici pescate all'alba, le più fresche e catturate prima della deposizione delle uova. Arrivano al porto e lavorate dopo massimo 4 ore. Dopo i trattamenti di pulitura, riposano in cantina per un invecchiamento da 8 a 12 mesi, in funzione delle dimensioni. I gustosi filetti che si ottengono, lavorati completamente a mano, da donne esperte e selezionate, sono caratterizzati da altissima qualità e da quantità limitate. Come sigillo di qualità ogni scatola porterà il nome del “controllore” finale. L' assaggio riserverà una grande sorpresa: la carnosità, la delicatezza della carne e la completa mancanza di acidità rendono questo prodotto una vera eccellenza culinaria.
€12.00